EPB-verslaggever

EPB-verslaggever

De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven. Je zorgt er dus maar best voor dat je een mooi en energiezuinig ontwerp maakt. Wij staan u bij met raad en daad om dit mogelijk te maken.
Welk isolatiemateriaal, ventilatiesysteem, glas en verwarmingstype te kiezen? Wij maken de berekening voor u zodat u de juiste keuzes kan maken.

Elk project is uniek en is dus ook maatwerk. Door zeer frequente bijscholingen en studiedagen blijven wij op de hoogte van de evoluties in de bouwsector én van de EPB-rekenmethodiek. Op die manier kunnen wij u het perfecte advies geven zodat u er zeker van bent dat u geen euro teveel uitgeeft.

Wat doen wij:

Voor de start van de bouwwerken zitten we samen rond de tafel om uw wensen en ambitie u heeft in het EPB-verhaal. Voldoen aan de wettelijke minimumnormen, of kijken we welke subsidies er mogelijk zijn?
We maken een aantal berekeningen, met een indicatie van de kostprijs. Eenmaal u de knoop hebt doorgehakt maken we de startverklaring op en kan u starten met de werken.

Tijdens de werken houden we contact met u. We nemen ook graag een kijkje op de werf. Heeft u of uw aannemer vragen bij de plaatsing van bepaalde isolatiematerialen of de uitvoering van bouwknopen (dit is de nieuwe term voor koudebruggen) dan lossen we dit graag met u op.

Als uw project afgerond is dan maken we samen met u de definitieve eindaangifte. Hierin bundelen we alle facturen, technische fiches en fotomateriaal en kijken we of u aanspraak maakt op een premies of subsidies.
Als alles rond is ontvangt u het energieprestatiecertificaat.

Tijdens het hele bouwproces blijven wij beschikbaar om u bij te staan met het juiste advies.